Tøys mer – lev bedre!

Jeg var midt i et Teams-møte da telefonen ringte og displayet viste «Mamma». Det er ikke særlig ofte hun ringer midt i arbeidstiden, så jeg skjønte at det måtte være noe viktig. Jeg unnskyldte meg, muta lyden og svarte telefonen. Fikk bekreftet mistanken. Dette var viktig.

«Når det ringer på, må jeg ta en liten pause i møtet, jeg må ha 5 minutter med mamma og pappa. Det er viktig!» sa jeg til kollegaen min. «No problem», sa hun.

Etter en liten stund ringte det på. Hjerte og jeg åpnet og slapp inn mamma og pappa. De bar på en stor pose, med anerkjent logo på. De overrakte posen til Hjerte.

To sekunder senere HOPPET Hjerte opp og ned av glede og iver og ropte:

JEG HAR FÅTT MIN EGEN S C O O T E R !!!!

Hjerte lever helhjertet etter «Pink Ladies Rules» (referanse Grease 2-filmen):
Act cool, look cool, be cool.

Vel, jeg tror hun kan bli President i klubben nå!

Pappa frigjorde hjelm og scooter fra plasten, og Hjerte hoppet på. Tok et par runder i stua. Følte seg nok ganske kul. Men skjønte at hun kunne føle seg enda kulere med en venn bakpå.

Vi lo alle sammen av glede og begeistring en kort stund, så dro mamma og pappa, og jeg gikk tilbake til Teams-møtet. Det var en del motorstøy i bakgrunnen, men kollegaen min utviste stor forståelse for at Hjerte ikke kunne slutte å kjøre når hun akkurat hadde startet. Den stolte førstegangseier av, sannsynligvis verdens tøffeste, rosa scooter med sølvdetaljer. 0-100 på 2 sekunder.

Det eneste som slår Hjertes glede over sin nye gave, er min glede over å ha en mamma og en pappa med så mye humor og overskudd, og så mye kjærlighet å øse ut til hele – og da mener jeg HELE – familien!

Tøys mer, lev bedre – det er ikke bare tøys! Studier viser at barn med en god utviklet sans for humor scorer høyere på intelligens og kreativitet, lærer språk lettere, husker bedre og får redusert stress og konflikter og lettere får venner. Kilde her.

Jeg er helt sikker på at det aldri er for sent å begynne å ta seg selv og livet mindre høytidelig og ha det mer gøy. Dette gjorde i hvert fall dagen min til en jeg aldri kommer til å glemme! Jeg kan nesten ikke vente til våren, når jeg kan ta ut el-sykkelen og vi kan dra på tur sammen!

Under musikkvideoen har jeg delt lenker til flere historier om Hjerte, for spesielt interesserte.

Men først unner vi oss selvfølgelig et gjensyn med superhotte Michelle Pfeiffer / Grease 2 og den legendariske «Cool Rider»!

Gi meg en C.O.O.L. R.I.D.E.R.!

Related posts

Leave a Comment