12. mars – Slipp sola inn

Ok. Ok. Ok. Jeg hadde kanskje en slightly overdreven reaksjon på snøværet i går. Da jeg slo opp øynene i dag, så jeg hvordan lyset presset på utenfra og jeg BYKSET (nei, jeg gjorde ikke det) ut av senga og dro plisségardinene ned. LYS! It´s gonna be a bright, sunshiny day!!!

Jeg hørte lyden av snø som smeltet og jeg gjorde et mentalt notat om å huske at dette er mars. Vi rykker ikke tilbake til start (en sur oktoberkveld med hele vinteren foran oss), selv om vi får litt snøfall i mars. Noen skritt tilbake, men stødig kurs mot vår og sommer!

En av de tingene jeg gleder meg skikkelig mye til, det er når snøen er borte, gatene feies, og vi kan gå på bare fortau uten grus og sand. Vidunderlige crocks møter ren og varm asfalt = en kjærlighetshistorie. Yes, people. Gjør dere klare for skomoten i 2021!

https://www.whowhatwear.co.uk/crocs-shoes

Haters gonna hate!

Madonna har bestilt Post Malones edition. Justin Bieber svømmer med sine. Priyanka Chopra ser ikke et fnugg mindre hot og happening ut i sine.

På kjøleskapet mitt henger en magnet med teksten:
«Do more of what makes you happy!»

Tror jammen jeg skal bestille meg et nytt par crocks til våren.

Med eller uten pels, tro?

Cover Me In Sunshine – P!nk, Willow Sage Hart

I’ve been dreaming of friendly faces
I’ve got so much time to kill
Just imagine people laughing
I know some day we will
And even if it’s far away
Get me through another dayCover me in sunshine
Shower me with good times
Tell me that the world’s been spinning since the beginning
And everything will be alright
Cover me in sunshineFrom a distance all these mountains
Are just some tiny hills
Wildflowers, they keep living
While they’re just standing still
I’ve been missing yesterday
But what if there’s a better place?Cover me in sunshine
Shower me with good times
Tell me that the world’s been spinning since the beginning
And everything will be alrightCover me in sunshine
Shower me with good times
Tell me that the world’s been spinning since the beginning
And everything will be alright
Cover me in sunshineCover me in sunshine
Shower me with good times
Tell me that the world’s been spinning since the beginning
And everything will be alright
Cover me in sunshine

Related posts

Leave a Comment