10. mars – Den som venter på noe godt

Deltakeren har nå vært i tiltaket i nøyaktig 365 år, sa jeg. Wow, sa kollegaen min. Det var lenge.

Tid er rare greier. Dagene er lange, og årene er korte. Noen timer føles som dager, noen dager som uker, noen uker som måneder og noen måneder som år. Noen år som et helt liv. Noen år som et øyeblikk, bare.

Lei av å si at du er sliten? Crazy Chicken Victoria erstattet begrepet med et nytt i helgen. «Jeg er ikke sliten. Jeg er i hviletilstand.» (Inspirert av det engelske «feeling restful» i stedet for «feeling tired»). Wow, sa jeg. Det var fint.

Og så vendte vi stolene mot vinduet og satt og så hele solnedgangen. Jeg tror vi satt der og bare så på himmelen i en times tid. Det har jeg ikke gjort før, enda jeg har bodd på min nye utsiktspost i i 365 år snart.

Hørte om en som har funnet seg en ny hobby, nå som nesten alt er stengt. For Vinmonopolet er jo åpent. Så hun blar gjennom pol-lister, velger ut noen favoritter og drar på polet og kjøper 6 og 6 viner av gangen. Hun drikker dem visstnok ikke alle på en gang. Og det er jo bra.

To dager har jeg vært på kontoret denne uken. Oooo lykke. Plutselig satt jeg i en lunsj-samtale med tre kollegaer i en vid radius rundt meg, og drømte meg bort til firmareise til Istanbul. Den takknemlighetsfølelsen når noen bare begynner å tegne opp en fremtid som innebærer reising og fysisk samvær med andre mennesker.

Så kom pressekonferansen. Ble umiddelbart hensatt til ny hviletilstand.

Nå skal jeg ikke treffe noen på 365 år. Men det går fint. Jeg har noe å glede meg til. Har nemlig bestilt en kosesofa, der skal jeg ligge og sløve foran peisen og se på solnedgangen. Og da mister jeg følelsen av tid, tror jeg. Håper bare sofaen kommer snart. Leveringstid skulle være 4-5 uker, og jeg bestilte den 12. februar. Får smøre meg med tålmodighet i en 150 års tid til.

Vet ikke hvordan det er med dere, men jeg syns ikke det så greit med all denne ventinga, jeg.

Waiting – Emily Richards

I think I’m near the end
Running low on mortal ammunition
I put it in your hands now
And will againWaiting is not so easy
I cannot do anything real
Waiting is not so easy
I’m getting out of your way
And I’m waiting still

There is no other way
They are sleeping
But I’m awake
I put it in your hands
And I believe I will again
And again and again and again no

Waiting is not so easy
I cannot do anything real
Waiting is not so easy
I’m getting out of your way
And I’m waiting

I have a dream you know I do
And I believe it is coming true
But I’m operating awfully close
To empty, I trust you
I’m trusting you

Waiting is not so easy
I cannot do anything real
Waiting is not so easy
I cannot do cannot feel no

Waiting is not so easy
I’m getting out of your way
And I’m waiting
Still

Waiting still
Waiting still
Waiting still
Waiting still

Related posts

Leave a Comment