3. mars – Status fra Furumoen

Jada, så neida. Gikk på en liten histaminsmell. Kanskje. Vet ikke hva som skjedde, egentlig, mulig det bare var tilfeldigheter som gjorde at jeg gikk ned for telling samtidig som jeg startet på en ny 7-dagers juicekur. Det var sikkert ikke en god start å ha en fullstendig søvnløs natt før oppstart (underbevisstheten visste kanskje hva som ventet?). Samme hva det var, ned for telling gikk jeg, og om jeg har sagt det før, så har jeg aldri ment det mer alvorlig; jeg kommer ALDRI til å drikke eller risikere å kaste opp grønn grønnsaksjuice igjen. As in never ever ever!!

Det nydelige været i helgen så jeg såvidt på søndag. Da kunne jeg nemlig ligge relativt rolig i senga i noen lengre perioder av gangen, og glane ut av en gløtt mot sol og blå himmel. Det var en kollega som delte at kona hadde opplevd noe tilsvarende da hun ble dårlig av overdose spinat/grønnkål-kombo. Jeg tror ikke jeg skal snakke noe særlig mer om juicede grønnsaker akkurat nå. Eller noensinne.

Starta juicekuren fredag morgen. Avsluttet juicekuren lørdag formiddag. Antall epler kjøpt inn: 72. Antall epler brukt: 8. I går var jeg i såpass form at jeg tok en liten eple-distribusjons-tur til søsteren og en venninne. Antall epler igjen på benken: mange. Hvis du ikke har sett filmen Adams Æbler, så se den. Det er akkurat sånn mørk humor vi trenger nå. (Jeg lot med vilje være å skrive «i disse dager», men ettersom jeg sparer disse innleggene som en slags dagbok til meg selv å bla i senere, tok jeg det med likevel, for å huske hva det var vi gikk rundt og sa. I disse dager.) Mads Mikkelsen er en grunn til å se den, men det er flere. Dessuten: Ett glass til, med Mads Mikkelsen – absolutt verdt å se også. Den bygger på norske Finn Skårderuds tese om at vi alle er født med en halv promille for lite. Det skal selvfølgelig testes ut. I filmen altså.

Da jeg startet å blogge i år, gikk jeg ikke ut og sa at jeg SKULLE blogge hver dag. Jeg fikk mange innspill om at det var lurt å si at jeg kunne la være en dag om jeg ikke følte for det. Og slik ble det. Samtidig var det null stress å skrive noe hver dag helt frem til *JUICEOPPKAST OG STABILT SIDELEIE*.

Kan si jeg har vært i skallet mitt en stund nå. In my zone. Random things can make me break, synger Maurice. Skal ikke mer enn en juicekur til, tenker jeg. Eller som kona hans beskrev til meg om sin tilsvarende opplevelse: «Det var ubeskrivelig jævlig, mildt sagt.»

It´s good to be back! Eplekake, anyone?

Musikkinnslaget i dag er altså av Enigma Experience, der min multitalentfulle ovennevnte kollega Maurice Adams (vokal) har slått seg sammen med to svensker (Niklas Mr. Dango Källgren og Oscar «Pezo» Johansson) for å danne «a rock band out of the ordinary». THE ZONE.

Related posts

Leave a Comment