25. februar – Godfølelsen

Godfølelsen, den er god den. Det fins ikke noen bedre følelse enn godfølelsen. Den stikker innom uten forvarsel noen ganger. Ofte blir den invitert inn. Det er noen sikre vinnere for å sikre godfølelsen. Aktiviteter som innebærer venner, gitarhelter, sang, musikk og en mulighet til å være kreativ er en sikker inngang til godfølelsen. Jeg kunne vært sammen med gitarhelter døgnet rundt, jeg. Men det tror jeg kan bli litt i overkant mye samhver for enhver gitarhelt. Så løsningen ble å bli en gitarhelt selv.

Når er det for sent å lære seg å spille et instrument? Aldri! Altså, det ville vært smart å starte tidligere hvis planen var å bli profesjonell musiker eller skikkelig god. Men å lære å kosespille, det blir man aldri for gammel til. Jeg er så vanvittig glad og takknemlig for at Victoria og jeg begynte på gitarkurs sammen for noen år siden. Det har vært en kilde til så mye glede at det nesten ikke er til å tro for en som har hatt gitar i stua siden 2010, men aldri fått ut fingeren til å gjøre noe med det. Rett og slett fordi mestringstroen var så lav. Nå er jeg en del av bandet The Crazy Chickens og selv om vi ikke akkurat har holdt konserter, så har vi holdt ut. Det er godt nok nå.

Bildet av Victoria og meg er tatt for 3 år siden på SYNG. Som jeg savner et sosialt liv med sang og musikk!

Jeg har nesten ikke spilt gitar i år. Jeg har ikke hatt gitarkamerater på besøk etter jul. Det er nitrist. NITRIST. Men nå skulle jeg fokusere på godfølelsen, og i den situasjonen vi står i nå er det to valg. Glede seg over minner eller glede seg til nye tider. Jeg gjør begge deler.

På julebordet Victoria og jeg hadde 6. desember, åpnet vi festen med å synge og spille kjente sanger. Men så bestemte vi oss for å lage en sang selv. Og vi byttet gitar med keyboard. Jeg spilte hammondorgel i mine (mye) yngre dager, og har hatt keyboard stående i kjelleren i lang tid. Nå hentet jeg det frem. Vi ble enige om å gjøre det enkelt, så jeg spilte noen ganske få akkorder, og så startet Victoria å synge oppå. Ren improvisasjon. Når vi ikke var fornøyd, tweeket vi litt på teksten og prøvde på nytt. Det tok ikke lang tid før vi satt der med vår egen sang, og da laget vi like gjerne en musikkvideo. Det var såååå gøy! Og hele prosessen var gjort på et blunk!

En venn kom innom og fikk live-konsert, og reaksjonen intensiverte godfølelsen og ga oss begge en fantastisk mestringsfølelse.

Selv om jula er over for lengst, så er minnene fortsatt som solstråler i en grå tilværelse, og godfølelsen sitter i.

Tror vi må lage en påskesang snart.

I dag blir selvfølgelig musikkinnslaget Miracles med The Crazy Chickens. Musikk, sang og video av CC Victoria og CC Marianne.

Miracles by The Crazy Chickens

Don´t be sad this Christmas
If your ex is a dick
And you miss a smiley face
You lonely, crazy chick

Don´t lose hope, don´t give up
If you´re stuck behind your door
Miracles have happened before

If your arms feel cold and empty
And your body starts to wake
But you can´t make that call to no one
No matter how you ache

You think you´ll be alone forevermore
But miracles have happened before

You might find that special someone
A twinkle in his eye
He´s crazy about your crazy
And you kiss loneliness goodbye

Maybe you are sceptical, I understand for sure
But miracles have happened before

Miracles have happened before

Miracles have happened before

Related posts

Leave a Comment