24. februar – What a difference a day makes

Jeg har tatt meg en dags vinterferie. En venninne har lært meg å bli skikkelig god på å ha en dags ferie. Det er noe helt annet å ha en feriedag, enn å ha fri i helgen. Og det er noe med å ha en dag fri, sånn litt spontant, midt i uka.

Fra jeg våknet hadde jeg sangen til En Vogue i hodet, og selv om jeg ikke dro til frisøren, så sto jeg opp tidlig, og brukte opp et hårprodukt jeg hadde glemt at jeg hadde (midlertidig sølvtoning). Og så brukte jeg krølltang. Du veit det er noe annet enn vanlig hverdag når JEG krøller håret kl 8 om morgenen. Planen var å sove ut, men det er rart med det, på feriedager er det ikke så viktig med den søvnen. Det minner meg om en sang mamma lærte meg da jeg var liten og som jeg syntes var skikkelig morsom:

Op, lille Hans,
Op, lille Hans,
op og gå i skole!»
«Nej, lille mor, nej, lille mor,
åh, jeg er så dårlig!»

«Op, lille Hans,
Op lille Hans,
op og slå på tromme!»
«Ja, lille mor, ja, lille mor,
ja, nu skal jeg komme!»

Så pakket jeg 2Pac-sekken med termos, og dro ut på ekskursjon med kusina mi. Solen prøvde å bryte gjennom skylaget, og vi satt oss nede ved vannet og skravla og drakk kakao mens Oslofjorden lagde gromlyder og et kjærestepar badet i naboviken.

Så la vi ut på det ambisiøse prosjektet å fullføre turen langs Ljanselva uten å brekke bein. Vi klarte det akkurat.

Etterpå innviet vi verandasesongen! Presenningen ble fjernet fra møblene og vi trakk sofaen ut og vendte den mot sjøen. Så bare nøt vi fuglekvitteret og fornemmelsen av at våren er på vei.

Snart skal jeg bake en kake for om litt får jeg fint besøk. Men først skal jeg ta en Max on the Rocks og nyte utsikten bittelitt lenger mens jeg hører på En Vogue.

Ferie er digg.

What a Difference a Day Makes – En Vogue

What a difference a day makes
What a difference

Six a clock in the mornin
Oh a new day is born
Can’t wait to get my day started
I think I’ll run a few laps
Then I’ll take a hot bath
And dash to my favorite hair salon

What a difference a day makes
What a difference
What a difference a day makes
What a difference

Now with a fresh do
I did the nails and the feet to
It’s time to go on shoppin spree
Spoil myself with something lovely
Oh, I can’t forget
I got a date up town bout six
I’m lookin great and I’m feelin fine
It’s good to be off work some time

What a difference a day makes
What a difference
What a difference a day makes
What a difference
Ooo, back at home again
Right where I first left off
I’m glad I had some fun today
Cause I show was stressin out
Feelin as high as ever, lookin better
All I needed was one day
When you just can’t take and make time to shake it

What a difference a day makes (What a difference a day can make)
What a difference (What a, what a difference)
What a difference a day makes
What a difference

(As we go a little somethin
As we go a little somethin
As we go a little somethin
Like this)
(As we go a little somethin
As we go a little somethin
As we go a little somethin
Like this)

What a difference a day makes
What a difference
What a difference a day makes
What a difference
What a difference a day makes
What a difference
What a difference a day makes
What a difference

Related posts

Leave a Comment