22. januar – Gjør honnør!

Hvorfor i alle dager har jeg Gammel Jegermarsj på samme spilleliste som Terence Trent D´Arby, Brandi Carlisle og Lizzo? Vel, jeg har lagt den inn som joker på mange ulike spillelister, for å minne meg om at det går an å gjøre mer ut av hverdagen! Jeg kan ikke høre den marsjen uten å smile av herlige minner fra en stolt og vakker morgen på jobb.

Jeg er definitivt et B-menneske, og med fleksitid så velger jeg de fleste dager å starte arbeidsdagen kl 09.00. Men så var det en morgen at administrerende direktør spurte om jeg kunne sørge for å være på jobb til kl 8 neste dag. Vi skulle få besøk og det ville være hyggelig om jeg var til stede. Jeg lovet å gjøre mitt beste.

Selvfølgelig klarte jeg det (?!), og jeg hadde planlagt min entré. Så da jeg ankom kl 07.45, altså med GOD MARGIN, trykket jeg play på medbrakte spiller og skrudde opp volumet på fullt. Så marsjerte jeg i takt til jegermarsjen gjennom korridoren, med hånden ført opp til panna. Gliset til adm. dir. da hun så meg og skjønte hva dette levenet betydde, lever jeg lenge på.

JEG KLARTE DET!!! Det er faktisk ikke så mange som hadde applaudert min ankomst til jobb litt før klokka 8 en hverdag, hvis jeg ikke hadde marsjert inn til Gammel Jegermars. Noen ganger må det sterke virkemidler til både for å få anerkjennelse, og for å anerkjenne seg selv.

Hva har du klart denne uka?

Det er helt sikkert mange ting du kan være fornøyd med eller stolt over, som – hvis du ikke bevisst gjør et nummer ut av det – ville gått en feiring hus forbi.

Og det kan vi ikke ha noe av! Nå syns jeg du skal gå helgen i møte med en skikkelig æresmarsj, fullt trøkk på høyttaleren, stolte skritt og stoooor honnør til deg selv.

DU KLARTE DET!!!

Related posts

Leave a Comment