11. januar – Jeg, en kyborg

Tror du kanskje at den konstante hodepinen kan ha noe med å gjøre at du ser litt dårligere? spurte min genierklærte søster.

Hm……

Synet mitt har liksom alltid vært så bra, så selv om jeg må innrømme, hvis jeg tenker etter, at det har blitt merkbart dårligere i det siste, så har jeg rett og slett ikke identifisert meg som en person som trenger å sjekke synet. Og det er jo nesten utrolig at jeg ikke har skjønt at hodepinen og det høye trykket i øynene, kunne ha med det å gjøre. (Jeg har tilgode å bli genierklært).

En tur til optiker viste at jeg er både langsynt og nærsynt (men heldigvis ikke trangsynt), og at det er på tide å begynne med briller. Optikeren mente det er sannsynlig at hodepinen er en konsekvens av å overanstrenge øynene over lang tid. Først ble jeg bare letta, endelig en quick-fix på noe! Og så tenkte jeg; Oj! Betyr det at jeg skal gå med briller hele tiden, ikke bare foran PC-en?

Nå har jeg gått med briller et par dager, og det føles fortsatt som at jeg har installert et snapchat-filter i speilet. Jeg skal nok venne meg. Det viktigste er jo ikke å se ut, men å se ut! Både bokstavelig og metaforisk er det viktig å se ting klart. Nå som jeg bokstavelig talt ser klart, satser jeg på at klarheten i livet generelt, følger som en naturlig konsekvens.

Og uansett hvor rart det er å se meg i speilet, så sier jeg til meg selv at jeg er søt med de nye brillene. For det sa pappa til meg i går.

Og en pappa er helt objektiv, alle veit jo det.

Suddenly I See – KT Tunstall

Her face is a map of the world
Is a map of the world
You can see she’s a beautiful girl
She’s a beautiful girl
And everything around her is a silver pool of light
The people who surround her feel the benefit of it
It makes you calm
She holds you captivated in her palm

Suddenly I see (suddenly I see)
This is what I wanna be
Suddenly I see (suddenly I see)
Why the hell it means so much to me
(Suddenly I see)
This is what I wanna be
Suddenly I see (suddenly I see)
Why the hell it means so much to me

I feel like walking the world
Like walking the world
You can hear she’s a beautiful girl
She’s a beautiful girl
She fills up every corner like she’s born in black and white
Makes you feel warmer when you’re trying to remember
What you heard
She likes to leave you hanging on a wire

Suddenly I see (suddenly I see)
This is what I wanna be
Suddenly I see (suddenly I see)
Why the hell it means so much to me
(Suddenly I see)
This is what I wanna be
Suddenly I see (suddenly I see)
Why the hell it means so much to me

Inches taller than most
And she’s looking at me
I can see her eyes looking from the page of a magazine
She makes me feel like I could be a tower
A big strong tower, yeah
The power to be, the power to give
The power to see, yeah, yeah
(Suddenly I see)
She got the power to be, the power to give
The power to see, yeah, yeah
(Suddenly I see)
She got the power to be, the power to give
The power to see, yeah, yeah
(Suddenly I see)
She got the power to be, the power to give
The power to see, yeah, yeah
(Suddenly I see)
She got the power to be, the power to give
The power to see, yeah, yeah

Suddenly I see (suddenly I see)
This is what I wanna be
Suddenly I see (suddenly I see)
Why the hell it means so much to me
(Suddenly I see)
This is what I wanna be
Suddenly I see (suddenly I see)
Why the hell it means so much to me, oh
(Suddenly I see) hey, yeah
Suddenly I see (suddenly I see)
Why the hell it means so much to me
(Suddenly I see) yeah
Suddenly I see (suddenly I see)
Why the hell it means so much to me

Related posts

Leave a Comment