Jeg fikk et hjerte av Buddy Lee!

”Kan du signere hoppetauet mitt?” spurte jeg. Og det kunne Buddy Lee. Og nøyaktig hvor glad jeg ble da jeg så at han hadde satt et lite hjerte over navnet sitt, fremgår kanskje av bildet. Men nå antyder jeg selvfølgelig ikke at treneren min inviterte Buddy Lee til Norge for å signere hoppetauet mitt. Konklusjonen er åpenbar; etter at hun så hoppetauvideoen til meg og søsteren, så forstod hun at jeg nå er på et hoppenivå som er så avansert at kun en verdensmester kan dytte meg videre.

Det var stor stas å møte mannen jeg har sett i en rekke YouTube-videoer, på kåringen av Norges råeste hoppetauhoppere i Skur 13 i går.

Min spreke venninne fikk helt dilla, kjøpte tau på stedet og kastet seg ut i ringen med den trivelige verdensmesteren. Jeg skulle selvfølgelig også ha briljert med mine triks, men jeg ville ikke sette de andre i forlegenhet.

Det var noen barn der som var helt sjuke. Eller altså flinke. Sjukt utholdende. Naturlige mestere. Jeg kjenner lite bitterhet her i livet, men akkurat det faktum at mine foreldre ikke presset meg til å ta hoppetauhoppingen mer seriøst på et tidligere stadium, det svir. Jeg grøsser med tanke på hvor mye lettere treningen mot deltakelse i neste års #jumpropeopen ville vært. Hvis du som leser dette har barn, så vet du hva du har å gjøre! Apropos det, så var jeg på en fest på lørdag, der en av gjestene viste meg en video av da hennes 5 år gamle datter graderte på kickboksing, i gruppen barn 3-5 år. Jeg kunne sett den minst 10 ganger til 🙂

La meg gjenta det forskningen sier: 10 minutter med hoppetau tilsvarer 30 minutters jogging. Det fins ikke en mer effektiv måte å trene hele kroppen/forbrenne kalorier og hoppetauhopping er en viktig del av all kampsporttrening. 

Men bedre sent enn aldri. Nå krever´em at jeg skal kunne dobbelthoppe og krysshoppe og fanden og hans oldemor innen gitte frister. Og da jeg viste videoen av Buddy Lee som ligger på ryggen og hopper tau til søsteren, fnøs hun bare:

Hva er hensikten med å ta annenhver sving av tauet OVER kroppen?”

Om du ikke har sett klippet jeg snakker om, klikk her:
Buddy Lee hopp på ryggen

Nei, du kan så si. Jeg skal spørre han neste gang han er i byen.

Related posts

Leave a Comment