Hit me baby, one more time!

En kjær kolllega nevnte at ordet ”TILLIT” er det beste palindromet ettersom det jo faktisk også i betydning gir best resultat når det går begge veier.

(Et palindrom er et ord, uttrykk eller tall som gir samme resultat enten det leses fra høyre eller venstre, fra de greske ordene palin (πάλιν, «tilbake» eller «igjen») og dromos (δρόμος, «bane» eller «vei». –Wikipedia)

Når super-bokser Grethe slår meg i magen, så innebærer det en grad av tillit. I hvert fall når jeg står med armene bak hodet. Det virker kanskje som toppen av latskap, men det er bra styrketrening. Og det er så DIGG å kjenne at et sted er det noen muskler som strammer seg og tar imot slaget, og så lenge jeg strammer, så gjør det ikke så vondt. (Jeg er veldig klar over at dette forutsetter at Grethe vet akkurat hvor hardt hun skal slå).

Jeg kjenner at jeg blir mer og mer lik Idris Elba: Fighter.

Og – dette er ikke fleip – på fredag passerte jeg en kjekk, muskuløs fyr som i fotgjengerovergangen på Alexander Kiellands plass, sånn helt spontant, uttalte:

You look like African!”.

Det KAN ikke være hudfargen han siktet til, for den er fremdeles… la oss kalle den fresh offwhite. (Fremsnakking, folka – FREMSNAKKING!)

Jeg konkluderer med at det må være swaggen min, jeg transformeres gradvis til en Fighter, og det begynner å bli tydelig for hele verden å se (OK 1 person har sett det. 7, 3 milliarder igjen å overbevise).

Men jeg tar det til meg, ikke sant?

Og jeg må jo ha TILLIT til prosessen, og tro på at så lenge jeg øver og trener og lærer og betrakter det som en lek (for det er jo en lek, og det er morsomt!), så kommer jeg garantert til å både kunne føle og se resultater etterhvert. Og faktisk sa massøren jeg går til, at hun kunne merke at jeg hadde blitt strammere. Jeg svarte at jeg likte hennes nye strategi for å få tilbakevendende kunder og bestilte en ny time med det samme.

Uansett gjelder det å ha LITT forestillingsevne. For i mitt hode var det som skjedde på trening i går morges, nøyaktig likt dette 18-sekunders filmklippet fra dokumentaren om Idris. Klikk på linken for å se, anbefales 🙂

Idris Elba slås i magen (ja, akkurat sånn var det!)

 

Related posts

Leave a Comment