Jeg har fått en sponsor!

Noen har spurt hvordan det gikk på boksetreningen kl 07.00 i dag tidlig.

Det var kjempegøy! Og nokså tøft. Grethe sa oppmuntrende ting som at teknikken ikke var så verst på noen av slagene. Og så sa hun opplagte ting som at formen må forbedres. Og så sa hun støttende ting som at hun likte at jeg ikke ga meg selv om jeg nokså åpenbart ble sliten.

Det aller morsomste var imidlertid at hun liker konseptet så godt, at selskapet 2Train, som hun er en av gründerne til, har bestemt seg for å…. hold dere fast…. SPONSE MEG!

LÆTTIS!!! STOR STAAAAAS!

Jeg spurte om det var fordi hun så mitt enestående talent allerede, og da lo hun. Jeg tolket det som et ja. Så nå får jeg boksehansker og bandasje, jeg tror det er lenge siden jeg har vært så kry!

Leste litt mer om Grethe på 2Train.no og fant blant annet:

«Hun er aktiv bokser, og er rangert som den beste i Norge i sin vektklasse.»

Oh dear.

Da jeg lå mildt sagt utmatta på matta etter dagens økt, stilte jeg meg selv det samme spørsmålet som Idris gjorde etter en tøff treningsøkt:

Er dette rett tidspunkt for å gi opp?

Selvfølgelig er det ikke det. Jeg klarte jo til og med såvidt å løfte høyre arm med ny boksehanske på for en hilsen til kameraet. Men så har jeg hele tiden hatt på følelsen av at jeg nok er hakket tøffere enn Idris.

Vi får se.

I morgen blir det Yoga, og det er også utrolig tungt for en utrent kropp som min. Men da jeg spurte yogainstruktøren sist lørdag om hun trodde det hadde noe for seg at jeg deltok 1 gang per uke, ettersom jeg bare får til ca halvparten av øvelsene, så hun meg dypt i øynene og sa:

«Jeg syns du skal fokusere mer på det du får til, enn det du ikke får til.»

Så da får vi se hvordan jeg klarer det i morgen. For det er klart, LITT flaut er det å miste balansen og falle mens alle de andre står i grasiøse og sterke krigerposisjoner.

Men jeg er helt sikker på at både trenerne og de andre treningsentusiastene syns det er bedre at jeg deltar med den formen jeg har, enn at jeg lar være fordi jeg er for flau.

So far, so good altså.

Tusen takk for overveldende mange heiarop og støtte – det er jo unektelig med på å gjøre et sånt prosjekt enda morsommere.

 

Related posts

Leave a Comment